Maak krachtige rapporten

Bedrijfsgegevens liggen nu verspreid in platte bestanden, webfeeds, databases, cloudopslagdiensten en online / offline applicaties. Waar uw gegevens zich ook bevinden, u kunt nu Boosted Analytics gebruiken voor diepgaande rapportage en analyse.

Creƫer realtime rapporten

Google Data Studio is een rapportagetool waarmee u eenvoudig rapportagedashboards kunt maken, aanpassen en delen. Met de rapporten die u met Data Studio maakt, kan u profiteren van de onderliggende gegevens in een aantrekkelijk visueel formaat.

Dynamische KPI's

U kunt KPI's volgen en uw gegevens omzetten in rapporten met een breed scala aan presentatie-opties (grafieken, grafieken, aangepaste logo's, kleuren). Deze rapporten zijn dynamisch, wat betekent dat als de gegevensbron wordt bijgewerkt, de nieuwe informatie automatisch in uw rapport wordt weergegeven (u hoeft deze niet opnieuw te maken). Zodra een rapport is gemaakt, kunt u het ook met andere mensen delen en hen toestemming geven om de rapporten te bewerken.

Analyseer en deel

Rapporten kunnen worden gedownload, ingesloten in een website, en u heeft ook de mogelijkheid om rapporten naar verschillende mensen te sturen. Door samen met collega's aan hetzelfde rapport te werken, krijgt uw team meer mogelijkheden, worden de belangrijkste gegevens van uw bedrijf beter begrepen en zijn zakelijke beslissingen gemakkelijker te nemen.

Boosted gratis uitproberen?

Analyseer hoe jouw klanten met jouw bedrijf in contact komen